XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Leasing ett fordon kan vara ett attraktivt alternativ till att köpa bilen direkt. Enligt ett leasingavtal, du betalar för att använda fordonet, men som inte tar ägandet av fordonet. Som ett resultat, de initiala kostnaderna är mycket lägre för ett leasingavtal, och du kommer att ha en förmåga att vända fordonet i en nyare modell efter det att hyresavtalet är klar. Leasing en ny bil kan vara komplicerat; processen kommer att vara mycket smidigare om du göra en del forskning i förskott och om du vet vad som väntar.

Instruktioner

1 Forskning verkliga marknadsvärdet av fordonet du vill hyra med hjälp av Edmunds.com eller Kelley Blue Book webbplats. Ange år, märke och modell av fordon du är intresserad av, liksom alla de funktioner du vill ha. Ange ditt postnummer för att avgöra vad människor i ditt område betalar för jämför utrustade fordon. Se till att du noggrant anger de funktioner och alternativ som du vill, eftersom dessa kommer att ha en inverkan på det verkliga marknadsvärdet av fordonet.

2 Prata med vänner som nyligen har leasade fordon för att avgöra vilka villkor de accepterade på deras kontrakt. Ägna särskild uppmärksamhet åt de årliga körsträcka gränser dina vänner emot samt kostnaden per mil för miles som överskrider den gränsen.

3 Besöka många återförsäljare att provköra bilen du är intresserad av inte pressad att underteckna ett hyresavtal den dagen. du bör besöka minst tre återförsäljare innan något beslut fattas. Var bestämd om de alternativ som du vill eftersom vissa återförsäljare kan försöka upp-sälja dig på ett fordon med funktioner du inte vill ha.

4 Ring återförsäljarna du har besökt för att förhandla om värdet av fordonet du vill hyra. Om möjligt, förhandla med alla återförsäljare samtidigt så att du får det bästa erbjudandet. Ett lägre värde innebär lägre leasingavgifter för dig --- det är viktigt att du förhandla fram ett bra värde för fordonet. Basera dina förhandlingar om det verkliga marknadsvärdet forskning du har gjort; spela återförsäljarna ut mot varandra för att skapa förhandlings hävstång för dig själv.

5 Besök återförsäljare som ger dig det lägsta fordonsvärde och färdigställa villkoren i hyresavtalet. Det finns många termer att tänka på, bland annat hur mycket du kommer att behöva betala i förskott (vanligtvis den första månadens betalning och en deposition); längden av hyresavtalet; någon slutet av leasingavgifter eller avgifter; per år kilometerersättning och per mil avgift för överskjutande användning; och definitionen av överskott slitage och eventuella tillhörande kostnader. Om dealern vägrar att vika på något av villkoren, överväga att gå från affären och gå tillbaka till en av de andra återförsäljare du talade med.

Tips

  • Förhandla en deposition i början av hyresavtalet. Vissa återförsäljare kan försöka klumpa deposition i andra, icke återbetalnings avgifter du är skyldig att betala i början av hyresavtalet. Se till att du får deposition tillbaka i slutet av hyresavtalet (förutsatt att det inte finns någon betydande skada på fordonet) .När förhandla om villkoren i hyresavtalet, är det bäst att hålla alla frågor på bordet så länge som möjligt. Även om det finns en viss term du inte bryr sig om, kan du handla en eftergift på den termen för en koncession på en annan term som är viktigast för dig.