XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Carfax är ett företag som tillhandahåller fordon historia rapporter. Dessa rapporter genereras från ett antal datakällor, inklusive fordonsregistreringsposter. Om du försöker att sälja ett fordon och du har märkt ett fel på Carfax rapporten kommer du vill få det korrigeras så snart som möjligt. En stor fel - såsom en som påstår fordonet har en bärgning eller rekonstruerade titel - skulle kunna göra det svårt för dig att sälja bilen.

Instruktioner

1 Beställa fordon historia rapport från Carfax.com och granska den för noggrannhet. Identifiera eventuella felaktiga poster på rapporten.

2 Samla information som visar ett objekt är felaktig. Till exempel, om Carfax rapporten visar fordonet har en bärgning titel, kan du göra en kopia av titeln för att visa något annat.

3 Besök Korrigering sidan Carfax Data.

4 Skriv ditt namn och kontaktuppgifter. Skriv in bilens registreringsnummer och datum visas bredvid felrapport.

5 Förklara detaljerna i rutan "förklara". Beskriv varför objektet på rapporten är felaktig.

6 Skriv en lista över objekt som du har som visar att informationen är felaktig. Du kommer inte att krävas för att ladda upp eller skicka dem nu. Detta är bara att låta Carfax veta vad verifikationer du har. Klicka på "Skicka" för att rapportera felaktig information.

7 Vänta med att bli kontaktad av en representant Carfax. Representanten kan kräva att du e-post eller fax den dokumentation som dataändring.