XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man fixar en buckla på en stötfångare


Så du träffa brevlådan, lämna en buckla i din nya bil. Rapportera det till ditt försäkringsbolag kommer säkert att öka dina priser och du inte har råd bekostnad av att betala en Body Shop att göra reparationen. Det finns också frågan om att gå utan transport medan reparationer görs. Lyckligtvis finns det ett par saker som du kan prova hemma som är billiga och relativt enkla.

Instruktioner

1 "suga ut" bucklor med en kolv. Detta är en gammal och ganska tillförlitlig metod. Placera kolven över mittdelen av buckla och tryck in, precis som du gör för en igensatt toalett. Ofta detta kommer inte att fungera på första försöket, så håll på det. Detta fungerar bättre för mindre bucklor och bucklor på platser där det är omöjligt att få bakom buckla. Denna metod medför ingen garanti för att rädda lack. Jag rekommenderar alternativet kolven om du har några pengar att spendera på detta projekt. Om du inte har en kolv redan gör en granne säkert.

2 Använd torris. Torris är ganska billigt och kan hittas på någon hårdvara eller hem reparation butik. Enkelt uttryckt den isblock över toppen av buckla. Så småningom kommer isen dra buckla ut. Håll upprepa processen tills buckla är borta. Var noga med att bära skyddshandskar! Det kan kallas is, men det kan orsaka svåra brännskador på huden. Vanligtvis kommer denna metod inte skadar lacken.

3 Slaget buckla med husgeråd. En annan metod för att försöka kräver en hårtork och en luftblåsare. Dessa poster är lätt att låna eller köpa till låg kostnad om du inte redan har dem. Värm buckla med hårtork i ungefär en minut, sedan omedelbart spraya hela området med luft duster. Varm / kall kombination skapar ett sug och inom några ögonblick buckla kommer att dyka upp. Skador på färg jobb är minimal.

4 Bang buckla ut. Du kan försöka bang buckla ut med en hammare, förutsatt att du kan nå bakom buckla. Denting bilen sträcker metallen så det är bäst att försöka mjuka upp metallen före användning av hammaren. Om metallen inte mjukas upp, kommer området sannolikt aldrig ser exakt rätt. För en kromad yta, använda en acetylen fackla att värma upp området eller en billig gasolbrännare. Inte få metallen för varmt, kommer du bara vill värma den lite. För icke kromytor, använd en hårtork i stället. När området värms, lätt stöta buckla ut från den andra sidan. Det är bäst att använda en gummiklubba, inte är en metall hammare, eftersom det blir skonsammare på bilen. Jag rekommenderar den här metoden som sista desperat försök, efter att ha provat andra metoder och innan du tar bilen till en butik.

Tips

  • Använd alltid skyddshandskar och skyddsglasögon, samt en andningsmask, Om du använder kemikalier, vara noga med att arbeta i ett väl ventilerat utrymme.