XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man fixa mitt Virgin Mobile Wild kort som har Broke i Half


Wild Card är en clam-shell messaging telefon endast avsedd för Virgin Mobile. Telefonens clam-shell design och fullt QWERTY-tangentbord gör det mycket bra för text-meddelanden. Samma design som är så gynnsam för sms-kan vara telefonens undergång som telefonens skärm kan bli så skadad att den separerar från tangentbordet. Om detta händer finns det några olika sätt du kan försöka fixa din telefon. Beroende på var och när du köpte Wild Card, kan du inte behöva betala för att få den reparerad.

Instruktioner

1 Återställa telefonen till Virgin Mobile butik eller den auktoriserade återförsäljare som du köpte den från och be om hjälp i fastställande av den. Ta kvittot och garantikortet som reparationer kan omfattas återförsäljarens eller tillverkarens garanti.

2 Kontakta teknisk support uppdelningen av Kyocera för att få hjälp att fastställa din Wild Card. Kyocera kan nås via telefon på 1-800-349-4478 mellan klockan 06:00 och 06:00 PST måndag till fredag. Om du inte har tillgång till en telefon kan du kontakta Kyocera online via deras tekniska support hemsida.

3 Titta i Gula Sidorna för en lokal mobiltelefon verkstad. En lokal mobiltelefon verkstad kanske kan fixa din trasiga Wild Card, men kommer inte att hedra telefonens garanti.

4 Sök på Internet för en mobiltelefon reparation. Webbplatser som Mobil Repair Shop kan fixa din trasiga Wild Card. Avgifter kommer att variera från webbplats till webbplats, med mobiltelefon Repair Shop ta ut en fast avgift på arbetskraft och ytterligare avgifter för delar och sjöfart.