XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man fäster en tallrik till en tillståndshavare


Fästa en registreringsskylt till en licensinnehavare kan du ha en unik ramen som omger plattan. Registreringsskylt innehavare kommer ofta på nya bilar, och de är också tillgängliga för eftermarknaden köp som ett sätt att uttrycka stöd för lag och orsaker. När du sätter en registreringsskylt till en körkortsinnehavare, är det viktigt att säkra registreringsskylten säkert att hindra den från att falla av medan du kör.

Instruktioner

1 Lossa de två övre skruvarna längs toppen av licensinnehavaren, med hjälp av en skruvmejsel. Ta bort registreringsskylten från licensinnehavaren om det finns. Ställ båda åt sidan.

2 Skjut registreringsskylt i licensinnehavaren. Kontrollera att kanterna på registreringsskylt och licensinnehavaren är i linje. Hålla registreringsskylten i läge med en hand. Säkra plattan genom att fästa tillståndshavaskruvarna till de övre hörnen av plattan.

3 Skaka registreringsskylt för att säkerställa att den är fäst i hållaren.

Tips

  • Om någon text på registreringsskylten eller registreringsmärket täcks upp av en registreringsskylt täcka, kan du stoppas och biljett av poliser.