XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

användaravtal mobiltelefon är typiskt nästan omöjligt att ta sig ur. Lämnar innan kontraktet löper ut kan kosta hundratals dollar; även proportionellt avgifter kan vara betydande. Under vissa omständigheter, men kanske du kan få ut av din mobiltelefon kontrakt utan att betala.

Instruktioner

1 Avbryt inom 30 dagar att starta din plan. De flesta av de stora leverantörer erbjuder nu en testperiod på 30 dagar. Om du ger din telefon tillbaka och avsluta ditt kontrakt innan 30-dagarsperioden slutar, kan du inte behöva betala några avgifter.

2 Övervaka nätverksproblem du upplever och rapportera varje fall till din leverantör. Om du har konstant anslutningsproblem när du pratar i telefon, surfa på Internet eller skicka textmeddelanden, till exempel, att skapa en fråga Leden är en förhandlingsverktyg för att avsluta din kontakt med din nuvarande mobiloperatör.

3 File Federal Trade Commission och Better Business Bureau klagomål om du har stora system problem med din mobiltelefon företag. Normalt är dessa klagomål, om det är motiverat, kommer att tvinga din operatörs hand förneka ditt kontrakt.

4 Kontrollera ditt kontrakt för bandbredd gränser. Om ingen gräns ligger på ditt kontrakt, tjudra din mobiltelefon till en Internet-anslutning och ständigt ladda ner så många filer som möjligt. Delning är den enkla praxis att använda telefonen via en datakabel som ett kabelmodem med ditt hem eller företag dator. Under vissa omständigheter kommer din leverantör avbryta din tjänst, således tömning ditt kontrakt eftersom det anges inga data gräns. Nämner detta till din leverantör och erbjuder företaget en chans att avsluta kontraktet kostnadsfritt innan du lämnar in ett klagomål. Detta fungerar sällan på nya avtal, eftersom de flesta leverantörer har inkluderat en klausul dataanvändare; Men på lite äldre kontrakt, är det en snabb lösning.

5 Hitta en vän som vill använda bäraren ditt kontrakt är på. De flesta flygbolag idag möjliggör en överföring av tjänsten om det nya partiet passerar deras kreditkontroll. Du kommer båda måste logga pappersarbete för att detta ska ske, och det nya partiet kommer helt enkelt att ta över kontraktet till dess att avtalet upphör. CellTradeUSA ger också möjlighet att hitta användare som letar efter en partiell kontrakt, som du sedan loggar över ditt kontrakt. Se hemsidan i "Ytterligare resurser."

Tips

  • Tjudra en enhet bör endast användas som en sista utväg, särskilt om du har haft dålig service och andra frågor, och du har uttömt andra vägar för stöd.