XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Du har sett din vän och hans nya iPhone och bestämde du ha en själv. Problemet är din långsiktiga kontrakt på din nuvarande mobiltelefon; vilket innebär att om du försöker dumpning det, skulle du lägga till ytterligare hundra eller fler dollar tillsammans med iPhone pris. Du kan dock kunna dumpa din nuvarande affär utan dessa avgifter och vara på väg till den nya iPhone.

Instruktioner

1 Kom ihåg vem din operatör är innan du försöker ändra någonting. Om din mobiltelefon kontrakt med AT & T, behöver du inte att dumpa det, bara överföra den till iPhone. Cingular kunder är AT & T kunder också.

2 Leta efter några negativa förändringar din nuvarande bärare har gjort, som att höja sina text priser. Om du tar det till bäraren och framgångsrikt hävda att det allvarligt har skadat din tjänst, kan de vara villiga att låta dig gå.

3 Överför din nuvarande tjänst till en annan person. Hitta en vän som letar efter ny telefon eller lägga upp en annons via webbplatser som Craigslist. När du har någon som är intresserad av att ta över tjänsten, ringa upp leverantören och har kontot överförs till den andra personens namn.

4 Kolla in online telefon handel. Dessa nätverk har ökat betydligt sedan lanseringen av iPhone. Du hittar inte bara någon som kommer att ta din nuvarande telefon kontrakt, men också en iPhone berättigad kontrakt för dig själv.

Tips

  • När man ser att byta din nuvarande kontrakt med någon annan, erbjuda dina nuvarande telefon med affären. Detta kommer att göra mycket mer lockande för en köpare, och det är inte som du behöver telefonen ändå.
  • Du kommer förmodligen att förlora din nuvarande telefonnummer när dumpning ditt kontrakt, eftersom det är knutet till leverantören med kontraktet. Detta är fortfarande ett litet pris att betala om du undvika uppsägning avgifter.