XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man byter PCV Valve i en Lincoln Town Car


Den positiva vevhusventilerande (PCV) ventil för din Lincoln Town Car är utformad för att återvinna delvis förbrända gaser från vevhuset tillbaka in i förbränningskammaren. Det är en mycket viktig del av det fordon som förorening-styrsystem. Lincoln Town Car PCV-ventilen bidrar också motorn gå på ett effektivt sätt, att förlänga livslängden på din motor. Byte av PCV-ventilen i bilen är lätt att göra och bör göras regelbundet för att hålla bilen i trim. Den kan bytas ut på mindre än 15 minuter.

Instruktioner

Hur man byter PCV Valve i en Lincoln Town Car

1 Leta reda på PCV-ventilen av din Lincoln Town Car ovanpå insugningsröret under ditt luftrenare. Slutet av PCV-ventilen ansluts till toppen av insugsgrenröret och har två vakuumslangar anslutna till den.

2 Noggrant kopplar de två vakuumslangar som är kopplade till PCV-ventilen för att förhindra plastutloppsventilerna från att bryta ut. Kom ihåg vilken slangen fäster varje utloppsventil, så att du kan sätta tillbaka slangarna korrekt på den nya ventilen.

3 Koppla ur PCV-ventilen från insugningsröret genom att dra den rakt ut ur grenröret. Kontrollera ventilporten att kontrollera att det inte finns några trasiga bitar kvar.

4 Anslut den nya PCV-ventilen in i insugningsröret ventilporten tills du hör PCV-ventilen klicka på plats den. Kontrollera att det sitter ordentligt i grenröret.

5 Anslut vakuumslangar till PCV ventilutloppsöppningarna och kontrollera vakuumslangar för att kontrollera att det inte finns några hål eller läckage i dem.

Tips

  • Försök inte att arbeta på en varm bil. Låt motorn svalna helt innan något underhåll.