XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Det finns många satellit-TV-leverantörer i USA, som erbjuder en mängd olika tjänster och kanalval. Många av de alternativ som finns genom satellitleverantörer kräver att du uppgraderar både parabolantenn mottagare och fjärrkontrollen som kommer med den. Lyckligtvis tar det inte mycket lång tid att byta ut mottagaren och fjärrkontrollen.

Instruktioner

1 Kontakta din satellit leverantör om din tjänst. Om du upplever några problem med mottagaren, se till att låta dem veta. Du kan uppgradera ditt paket vid denna tid också. När du uppgraderar ditt paket, är du oftast kommer att få en ny mottagare.

2 Ställ in en tid för en satellit tekniker att komma och installera den nya utrustningen. Ibland, om du uppgraderar från standard definition till HD, kan du behöva en helt ny parabol.

3 Dra ut satellitmottagare och ta bort kabeln som går från parabolen. Koppla mottagaren och ställa det till platsen.

4 Byt ut äldre satellitmottagaren med den nyare versionen. Anslut kabeln som löper från satelliten till "In" på baksidan av skålen. Anslut mottagaren till vägguttaget, men inte driva det vidare.

5 Anslut en koaxialkabel till "Out" port satellitmottagare och anslut den andra änden till "In" på TV. Den nya satellitmottagare och fjärrkontroll är nu redo; uppstart, och du kan börja använda dem precis som du gör med din gamla mottagare och fjärrkontroll.