XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Även om cellerna inne i laddningsbara batterier kan laddas och återanvändas, kommer de så småningom att dö. Du kan räkna med att få mer än ett år till ett värde av användning från en trådlös telefon batteri, men du måste faktor i batteriets kapacitet och mängden av användning den genomgår. Om du märker stor drop-off i tid din Uniden TRU-9460 batteri håller en avgift och du har haft samma batteri för mer än år kan det vara dags att byta telefonens batteri.

Instruktioner

1 Ta bort TRU-9460 batterilucka på baksidan av telefonen. Vrid handenheten upp och ned. Använd tummarna, samtidigt som du stöder TRU-9460 med handflatorna, för att skjuta batteriluckan uppåt och bort från telefonen.

2 Koppla den aktuella batteri från hamnen insidan av TRU-9460 batterifack. Håll telefonen med en hand, samtidigt som du kopplar batteriets kabeln med den andra handen.

3 Ta ut batteriet ur TRU-9460 batterifack. Använda ett finger för att bända ut ur toppen av batteriet.

4 Anslut det nya batteriet strömkabeln till strömuttaget insidan av TRU-9460 batterifack. Kraftkabeln terminal är utformad för att passa in i strömuttaget i en riktning. Om strömuttaget inte passar i eluttaget med lätthet, vända terminalen runt.

5 Sänk undersidan av batteriet, sidan med strömkabel, i batterifacket. Sänk den övre halvan av batteriet i batterifacket.

6 Byt TRU-9460 batterilucka. Placera locket längs spåren utanför batterifacket. Orientera locket så att dess pilen vänd bort från högtalaren på baksidan av telefonen. Skjut tillbaka locket på plats.