XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

När lampan på RCA DLP (Digital Light Processing) TV är på väg att gå ut, kan du märka startskärmen att flimra, gå tom eller pausa. Kort efter detta TV kommer att sluta visa en bild. Ljud kommer att fortsätta att släppa ut från TV, men utan lampan att projicera bilden, kan du inte titta på tv tills du montera en ersättningslampa. Den goda nyheten är att göra det är ett användarvänligt process.

Instruktioner

1 Koppla TV: n och låta lampan svalna i minst 30 minuter. Medan du väntar, försiktigt ta ersättningslampa ur sitt fodral, hanterar det med luddfri trasa.

2 Leta lampluckan på baksidan av tv-apparaten. Använda din skruvmejsel, lossa skruven som håller dörren på plats. Tryck på de två flikarna på dörren för att öppna den, avslöjar lamphöljet.

3 Lossa de två skruvarna som håller fast lamphöljet på plats, så att du kan försiktigt bort höljet genom att dra utåt på handtaget eller flänsar. Notera positionen inneslutningen passar in - detta kommer att underlätta återmontering senare.

4 Tryck med tummen för att lossa de två flikarna på baksidan av lamphöljet. Ta bort den bakre delen för att tillåta åtkomst till lampan. Med dina vass tång, lossa skruvarna som håller lampan på plats. Ta bort den gamla glödlampan och ersätta det med det nya, var noga med att byta ut alla skruvar och brickor. Återmontera lamphöljet.

5 Försiktigt sätt tillbaka lamphöljet så att den passar på samma sätt som du fann den. Tillbaka alla skruvar och stänga dörren, skruva avstängning.

Tips

  • Var noga med att endast vidröra glödlampan genom de luddfri trasa. Även den renaste huden innehåller oljor som, om de kommer i kontakt med en hög effekt lampa såsom den som används i din RCA DLP, kan orsaka lampan inte fungerar eller splittras.
  • Om höljet är böjd eller ser värmeskadade, kan det vara bättre att få den utbytt. Med hjälp av en skadad kapsling kan felaktigt rikta lampan, vilket orsakar ytterligare problem.