XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man byter en mobiltelefon utan att förnya kontraktet


Du vill ha en ny telefon, men du vill inte att underteckna ett långt kontrakt med din mobiloperatör. Självklart är säljare på telefonen butiken kommer att ge dig en högtryckssäljargument. Du behöver inte underteckna ett kontrakt när du får en ny telefon, dock. I själva verket, om du är en befintlig mobiltelefon kund Allt du behöver göra är att köpa en ny telefon och har ditt nuvarande numret aktiverat på din nya telefon.

Instruktioner

1 Granska ditt kontrakt. Medan motståndet att underteckna ett långt kontrakt är förståeligt, kan det inte vara i ditt bästa intresse. Tänk på din livssituation. Planerar du några stora förändringar jobb, plats förändringar eller förändringar i livet? Är du nöjd med tjänsten telefonbolaget tillhandahåller? Om du tror att du kan stanna med din leverantör ändå, ta reda på vilken typ av erbjudanden du kan få en ny telefon genom att underteckna ett kontrakt.

2 Kontrollera telefonens garanti. Om det är något fel med telefonen och det är fortfarande under garanti, kan du ha rätt till en ersättning telefon utan kostnad. Om du inte vill byta ut telefonen med exakt samma telefon, be om återanskaffningsvärdet som kredit för en ny telefon.

3 Titta på renoverade telefoner. Mobiltelefon återförsäljare erbjuder stora rabatter på begagnade telefoner - en del med en 30-dagars garanti. Dessa telefoner har sålts till en återförsäljare, repareras och vara intagen på nätet för återförsäljning.

4 Köpa en telefon från en vän eller medarbetare. Så snart din vän avaktiverar telefonen via sin telefonbolag, kan det överföras till alla som använder samma leverantör.

5 Shop försäljning och rabatter. De flesta av de stora försäljningen är knutna till att underteckna ett nytt kontrakt. Men du kanske kan få en del på telefoner under avveckling.

6 Betala fullt pris för telefonen, slå på ditt konto och börja använda den nya telefonen utan kontrakt.

Tips

  • Använd det sista alternativet som en sista utväg om inte annan metod som fungerar för dig.