XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

MP3-spelare anses av många vara den mest praktiska enheter för att lyssna på musik på språng. De flesta MP3-spelare kräver att användarna att överföra digital musik från sin dator till spelaren med hjälp av programvara och en USB-kabel. Denna process är enkel och kräver inte mycket teknisk kunskap att slutföra.

Instruktioner

Så här fyller låtar på en MP3-spelare

1 Slå på datorn och öppna MP3-programvara som medföljde spelaren. De flesta MP3-spelare kommer med sin egen programgränssnitt (som iTunes) som måste installeras på datorn. Denna programvara gör att du kan lägga till och ta bort låtar och andra filer från din MP3-spelare. Om du inte hittar MP3-programvara som är avsedd för just din enhet, kan du prova att använda Windows Media Player som ett substitut.

2 Anslut USB-kabeln till datorn och till din MP3-spelare. I slutet av kabeln som har en symbol med tre pilar ska anslutas till datorn medan den ände som ansluts till spelaren kommer att se annorlunda, beroende på vilken typ av MP3-enhet du har.

3 Navigera till den mapp på datorn som innehåller MP3-filer av de låtar som du vill överföra till din MP3-spelare. Du kan antingen överföra enstaka låtar eller hela album av musik på en gång. Dra MP3-filer till MP3-programvara gränssnitt och följ instruktionerna för att ladda dem till spelaren. Vanligtvis har programmet en knapp som lyder "sync", "start" eller "bränna" som börjar sången-lastningsprocessen.

4 Efter avslutad nedladdningen mata din MP3-spelare från datorn och koppla båda ändarna av USB-kabeln. Vänta ett meddelande som säger att du säkert kan ta bort din hårdvara.

5 Utföra ett test för att se till att låtarna fördes framgångsrikt genom att spela igenom flera av de nya MP3 laddas upp till spelaren. Se till att det inte finns några fel under uppspelning, eftersom du kan behöva på nytt överföra filer om du hör hoppa eller förkortade låtar.

Tips

  • Se manualen för din specifika MP3-spelare för mer detaljerad information om processen för lastning låtar från datorn till spelaren.
  • De flesta MP3-programvara kan laddas ner från tillverkarens hemsida.
  • Var noga med att mata din MP3-spelare innan du kopplar ur USB-kabeln, eftersom du kan förlora värdefull data om du tar bort kabeln innan utkast.