XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man blir en iPhone Apps utvecklare


IPhone App Store har snabbt blivit en multimiljon dollar industri för mjukvaruutvecklare och Apple. Enligt Keith Stuart av The Guardian, de stigande inkomster iPhone App Store gör den till en av de bästa ställena genom vilket att tjäna pengar på programvara. App Store framgångar har till stor del berodde på den låga inträdeshinder för iPhone Apps utvecklare. Vägen till att bli en iPhone Apps utvecklare kommer att omfatta en del arbete, dock, och måste du göra ett antal viktiga steg innan du släpper din programvara.

Instruktioner

Brainstorma och Vet Din App Idea

1 Utveckla en idé för en iPhone app som kommer att ge iPhone-användare med ett program som utför en önskvärd funktion. Enligt Keith Stuart av The Guardian, iPhone apps måste förse användare med en rikt interaktiv upplevelse oavsett vilken typ av program som du utvecklar.

2 Forskning befintliga program som redan kan fungera nisch du funderar. Appen måste ge betydande förbättring jämfört med existerande program för att motivera utveckling. Jen Gordon av Smashing Magazine rapporterar att många av de bästa iPhone apps är helt enkelt förbättringar jämfört med existerande program.

3 Forskning för att avgöra om det är möjligt för App Store acceptera dina app.The Apple iPhone App Store riktlinjer ger en fullständig översyn av Apples förväntningar för inlämnade appar (se avsnitt Resources).

4 Outline en spelplan för applikationsutveckling. Vägen till App Store godkännande kan sakna vissa hinder, men det kommer att kräva en liten investering av pengar och en stor investering i tid.

5 Kod iPhone-appen. Om du är bekväm att lära sig att använda Xcode utvecklingsmiljö och kod med programmeringsspråket C Mål, vända sig till resurser från Apple och på Internet för vägledning. Annars hyra en iPhone app utvecklare på vem du kan luta för de tekniska aspekterna av applikationsutveckling.

Gå med i Developers Network

6 Starta en webbläsare och navigera till "iOS Developer Program" sida (se Resurser avsnitt).

7 Klicka på "Anmäl nu." För att delta i Apple Developer Network, måste du betala en årlig avgift $ 99 för medlemskap.

8 Klicka på "Fortsätt" och logga in på ett befintligt utvecklarkonto eller skapa ett nytt konto. Om du skapar ett nytt konto, måste du registrera ett nytt Apple-utvecklarkonto som en individ eller ett företag, beroende på omständigheterna.

9 Välj "iOS Developer Program" som programtypen. Klicka på "Fortsätt."

10 Granska din registreringsinformation. Klicka på "Skicka".

11 Granska programlicensavtal Apple Developer. Klicka på "Acceptera".

12 Ange din betalningsinformation och klicka sedan på "Skicka" för att slutföra din registrering med Apple Development Program som en iOS utvecklare.

13 Navigera till "iOS Dev Center" (se Resurser avsnitt) när Apple Developer Program konto är aktivt, och ladda ner "iOS SDK." (Utveckla din iPhone app kräver dessa paket.) I detta skede är du nu redo att börja koda din iPhone app idé.

Design, Program och skicka din app

14 Gå igenom "iOS Reference Library" (se Resurser secrtion) för vägledning från Apple om hur man designar din app att uppfylla sina App Store riktlinjer och hur man programmerar i Xcode miljön och för en grundläggande primer på mål C.

15 Initiera kodning och designarbete i appen. Om man arbetar med en frilansande utvecklare, börja kommunicera dina förväntningar och ställa dina mål för design.

16 Testa appen kontinuerligt under utveckling sidan med simulerings gränssnittet Xcode iPhone för att säkerställa att koden motsvarar dina förväntningar. Finjustera programmet om du stöter på några problem.

17 Skicka in din app när du har avslutat kodning och utveckling (se Resurser avsnitt). Hantera din godkända app från App Store Resource Center eller via iTunes.