XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man avslutar en mobiltelefon kontrakt Tidig


När du äger en mobiltelefon, söker dig som har hög kvalitet i enlighet med kontraktet. Genom att underteckna med din operatör, kan du ha krävts för att underteckna ett kontrakt för ett eller flera år. Dock kan omständigheter när du inte längre kan uppfylla de skyldigheter av din mobiltelefon kontrakt. Det finns alternativ som gör att du kan avsluta din mobiltelefon kontrakt tidigt utan att ackumulera en straffavgift.

Instruktioner

Överför ditt kontrakt

1 Gå till en mobiltelefon kontrakt handel webbplats som Celltradeusa.

2 Registrera dig för ditt konto för att bli medlem av webbplatsen.

3 Betala medlemsavgiften. Betala medlemsavgiften kommer att ge dig tillgång till webbplatsens funktioner.

4 Sätt din mobiltelefon och kontraktsinformation. Denna information kommer att visas på hemsidan för visning.

5 Vänta någon att ta över kontraktet. Du kommer att släppas från ditt kontrakt när din operatör godkänner den swap.The kontrakts handel webbplats kommer att hjälpa dig med denna process.

Undersök ditt kontrakt

6 Gå till webbplatsen för din mobiloperatör uppgifter kundavtal. Avtalet Kunden kan också kallas "användarvillkor."

7 Leta reda på kontraktet du skrev på att initiera tjänsten. Mobiltelefon transportörer har villkor som anges på sina webbplatser, och ofta har arkiv från tidigare år.

8 Undersök bärare nuvarande villkoren i tjänsteavtalet för väsentligt negativa förändringar som inte fanns i den ursprungliga kontraktet. Förändringar som är väsentlig negativ orsakar oftast din faktura att öka på grund av en förändring i serviceavgifter.

9 Ring din mobiloperatör s kundtjänstnummer. Berätta för dem att du inte accepterar de materiellt negativa förändringar och vill få ut av ditt kontrakt.