XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Jag hade nyligen att uppdatera min dator vilket innebar att jag inte längre hade iTunes på min dator. Jag åter hämtade iTunes på min dator men jag insåg snart att jag inte längre hade musiken, jag köpte från iTunes, i mitt bibliotek. Istället för att läsa instruktionerna om hur man får min musik tillbaka till mitt bibliotek, jag bara anslutit min iPod till min dator och synkronisera D iPod och datorn, skulle räkna detta lägga all min musik tillbaka till biblioteket. Inte så!! När jag synkronisera 'd iPod med datorn, allt på min iPod raderas. Så nu har jag förlorat allt. Nedan beskrivs de steg jag borde ha följt i första hand och jag kommer också att berätta hur jag fick min musik tillbaka utan att behöva köpa dem.

Instruktioner

1 Efter uppdatering datorn från en krasch, måste du åter hämta iTunes. Du kan ladda ner iTunes från iTunes.com.

2 Efter att ha följt stegen för att hämta och installera iTunes, öppna iTunes och anslut din iPod. Detta är mycket viktigt .... INTE synkronisera din iPod. Detta kommer att ta bort allt material från din iPod.

3 I stället för att synka, gå till verktygsfältet längst upp och välj "File". Därifrån måste du välja "Överför inköp från iPod." Musik du köpt från iTunes kommer nu att överföras till "Köpt" mapp under "Store".

Tips

  • Om du råkar radera dina köpta objekt, misströsta inte. Besök http://www.apple.com/support/itunes/store/browser/, fyll i formuläret tillsammans med en ny beställningsnummer (detta kan erhållas från ditt iTunes-konto) och en förklaring av vad som hände. iTunes kommer att svara inom 24 timmar ger dig en "en gång" möjlighet att åter ladda ner alla dina inköp.