XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man använder Podcasts på en MP3-spelare


Podcaster är talat ord (i motsats till musik) ljudfiler som individer kan prenumerera på via Internet. De kan laddas upp på nästan alla MP3-spelare. Du måste använda programvara som är kompatibel med MP3-spelare och vara säker på att MP3-spelaren har tillräckligt utrymme på hårddisken för att lagra podcaster.

Instruktioner

iPod

1 Hur man använder Podcasts på en MP3-spelare

Apples iPod är en av de mest populära MP3-enheter.

Prenumerera på de önskade poddsändningar med hjälp av iTunes, som kan hittas genom att klicka på "Avancerat" och sedan "prenumerera på podcaster" eller genom att klicka på "Podcaster" -ikonen i iTunes-biblioteket. Om du inte kan se denna ikon, se till att den är markerad i "Show" avsnittet i iTunes "allmänna inställningar i" Inställningar ".

2 När du är i menyn "podcaster", kan du välja att ordna dina inställningar så att dina iTunes endast kommer att hålla på de senaste podsändningar eller bara de som du har lyssnat på eller alla av dem.

3 Koppla in din iPod och när enheten dyker upp i iTunes, klicka på din iPod ikon. Klicka sedan på "Inställningar" och markera rutan bredvid "Synkronisera podcaster."

zune

4 Hur man använder Podcasts på en MP3-spelare

Microsofts Zune är också en populär mp3-spelare för att spela podsändningar.

Använd Zune program (nedladdningsbar från Zune.com) för att hantera podcaster. Ladda ner podcasts bort av Zune webbplats eller via Zune-programvaran.

5 Överföring eller spela podsändningar som du hämtat på annat håll i Zune-programvaran genom att klicka på "Collection" och sedan "Podcaster."

6 Hantera dina podsändningar i programvaran genom att klicka på "Inställningar" och sedan "Podcasts" och välj de inställningar som du önskar för podcast uppspelning på din Zune MP3-spelare.

7 Anslut Zune MP3-spelaren till datorn via USB-kabeln för att överföra podcaster till spelaren.

Andra MP3-spelare och Podcast Software

8 Hur man använder Podcasts på en MP3-spelare

Många MP3-spelare kan synkroniseras med datorn för podsändningar.

Kontrollera din MP3-spelare manual eller med tillverkaren för att se om det är ett program som skapats för din MP3-spelare.

9 Använd en annan podcast management program om din MP3-spelare inte erbjuder ett program, eftersom dessa är allmänt tillgängliga på Internet för nedladdning.

10 Hämta RSS-flöden med en extern spelare för att hantera flöden, så att du kan ladda ner flöden till programvaran och dina individuella MP3-spelare, beroende på dess kapacitet.

Tips

  • Om du har en hel del podcasts från externa källor och hämtar från många webbplatser, kan det vara bra att använda en extern podcast program (som inte tillverkats av en specifik MP3 tillverkaren) för att hantera dina poddsändningar på ett effektivt sätt.
  • Du kan inte synkronisera text RSS-flöden eller poddsändningar till vissa mp3-spelare eftersom de saknar lagringsutrymme eller för att de är äldre och saknar denna förmåga.