XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man använder mobiltelefoner för att hålla säkra


Mobiltelefoner är mycket bekväm att bära runt och komma till nytta i nödsituationer. Genom att följa några enkla tips, kan du se till att din mobiltelefon kommer att vara lätt tillgänglig när den behövs.

Instruktioner

1 Håll mobiltelefoner laddade vid alla tidpunkter. Detta kan göra skillnaden mellan liv och död. En billaddare kan användas för att hålla mobiltelefoner laddade på vägen, särskilt på långa resor.

2 Använd textmeddelanden att kommunicera i nödsituationer där man inte kan tala i telefon. Textmeddelanden kan öka din faktura varje månad, men om de används sparsamt, bör det finnas minimala avgifter varje månad.

3 Ställ upp mobilen på ett sätt som en enda knapp kan skjutas för att ringa ett nödnummer. Varje år nya funktioner läggs till mobiltelefoner, vilket gör det lättare att använda för säkerhetsändamål.

4 Aktivera röstuppringningsfunktionen på mobilen. Röstuppringning kan användas för att ringa upp ett nummer genom att helt enkelt tala det namn som är lagrad i mobilen. Använda röstuppringning är ett bra sätt att hålla säker när du använder en mobiltelefon.

5 Skicka ett e-post via mobilen. De flesta mobiltelefoner har tillgång till Internet. Detta är en extra funktion som kan läggas till den månatliga mobiltelefon plan. Ett e-post kan skickas till någon på din nödsituation listan om det behövs.

Tips

  • Håll mobiltelefoner borta från direkt värme och annan elektronik.