XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Den kraftiga ökningen i GPS navigationssystem har blivit en eftertraktad verktyg för mobiltelefon konsumenter. Blackberry Bold har GPS-kapacitet, men att aktivera den här funktionen, måste du fylla i några andra steg efter inköp av telefonen.

Instruktioner

1 Konsultera din manual. Även om det finns flera alternativ för att använda GPS, kan den manuella ha en egen funktion eller ett system som gör det möjligt att aktivera GPS utan stöd utifrån. Kontakta din Blackberry återförsäljare om du förvirrad av manualen.

2 Följ GPS locator instruktioner. Från systemalternativ, välj "Avancerade alternativ." Klicka sedan på "GPS" från nästa lista med alternativ. Klicka på "Meny" -knappen. Slutligen klickar du på "Uppdatera GPS." Detta gör det möjligt för GPS på Blackberry Bold och visa din latitud och longitud på skärmen. Du är redo att använda GPS-funktionen för navigering.

3 Lär dig att stänga av GPS-systemet. I systeminställningar, välj "Avancerade alternativ." Klicka på "GPS". För att stänga av positionshjälpen, ändra "Plats Medhjälp" fältet "Disabled". Tryck på "Meny" -knappen. Slutligen för att avsluta operationen, klicka på "Spara".

4 Felsöka GPS om det inte fungerar. Om du är i närheten av en byggnad, flyttar in i ett öppet område. GPS bygger på satelliter och behöver en "siktlinje" för att arbeta. Om din GPS är ansluten till en Bluetooth-system, se till att GPS-funktionen är aktiverad på Bluetooth. Om du är inomhus, flytta nära ett fönster. Du kan också behöva vänta en stund om du bara har aktiverat din GPS så att det kan konfigurera plats.

5 Aktivera navigationsfunktionen. Starta din webbläsare. Klicka på "Program". Välj TeleNav GPS Navigator och följ nedladdningsstegen. När du har hämtat, öppna programmet följer installera instruktioner och du kommer att kunna använda Blackberry för turn-by-turn anvisningar.