XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man använder en Zune-spelare med Rhapsody to Go


Rhapsody To Go är en prenumerationsbaserad musiktjänst som låter dig ladda ner låtar att lyssna på. Eftersom musiken digitalt skyddad, kan det inte kopieras eller på annat sätt behandlas som musik som är i det offentliga rummet. Detta gör det oförenligt med Zune-spelare under normala omständigheter. Det är dock möjligt att överföra låtar från Rhapsody To Go till en Zune om du följer ett fastställt förfarande.

Instruktioner

Överföra Rhapsody To Go musik till en Zune

1 Ladda ner Aimersoft Zune Media Converter till datorn. Installera programmet och starta om datorn.

2 Kör Aimersoft Zune Media Converter program. Lämna standardinställningarna som de är. Dra och släpp en låt som har laddats ned från Rhapsody att gå in i konverterings av Aimersoft Zune Media Converter program.

3 Dra och släpp en låt som har laddats ned från Rhapsody att gå in i konverterings av Aimersoft Zune Media Converter program eller använda "Lägg till" längst upp till vänster i programmets fönster för att navigera till en låt och välj sedan.

4 Klicka på "Inställningar" och välj WMA som utdataformat och utse var på hårddisken den nya filen kommer att skapas. Tryck på "Start" i det nedre högra sidan av programmets fönster att ha filen bearbetas. När du är klar, avslutar Aimersoft Zune Media Converter program.

5 Anslut Zune till USB-porten på datorn och köra Zune. Dra filen som bearbetades vidare till Zune och klicka på "Starta att synkronisera" knappen för att överföra låten till Zune.

Tips

  • Använda en fil i taget med Aimersoft Zune Media Converter kan ta längre tid än att göra ett gäng på en gång, men det kommer att se till att filen är korrekt bearbetas; det är värt att spendera lite extra tid att göra det.
  • Det finns alltid en chans att en musikfil att skadas när den byggs om eller flyttas till en Zune. Av denna anledning är det bäst att ha en säkerhetskopia av filen i fall en som används skadas.