XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man använder en Coats Tire Balancing Machine


Coats har designat banbrytande modeller av däckutrustning sedan 1947. Coats balanse anses vara en av de bäst anläggs för höghastighetståg balanserare i världen i dag. Ett däck balanserare används för att jämna ut vikten mellan däcket och hjulet så att däcket inte skaka, pladder och rulla på vägen. Många modeller av Coats balancer används inom fordonsområdet i dag. Det finns balanserare för bilar, lastbilar och stora riggen däck. Många av de Coats däckbalanse arbeta på ett liknande sätt med några skillnader. Konsultera bruksanvisningen för små skillnader mellan dem.

Instruktioner

1 Hitta alla de delar som balans är utrustad med. Balans bör ha centrum koner som kommer att ställas över axeln och in i centrum av hjulet för att centrera den på balans. Det kommer också att ha en stor center mutter som används för att hålla hjulet på balans tätt. Det finns en utdragbar linjal fäst maskinen nära axeln som kommer att avgöra tillbaka inställningen av hjulet. Slutligen har balans ett mätverktyg som ser ut som en stor C klämma med siffror på det. Detta verktyg används för att mäta bredden av hjulet.

2 Placera däcket och hjulkombination över axeln av balans och använda rätt storlek kon centrera hjulet på axeln. Installera den stora muttern över toppen av detta och dra väl hand.

3 Hitta på skärmen balans plats att ange information som balans behöver göra jobbet. Ange hjulstorlek, bredd och baksidan avstånd.

4 Mata in hjulstorleken som du kan hitta på däcksidan i balans datorn. Detta är det sista numret i däckstorlek, det vill säga; 13, 14, 15, etc.

5 Ingång baksidan inställningen genom att dra mätverktyget ut till baksidan av fälgen och ange informationen.

6 Mät bredden av hjulet med den stora C kläm mätverktyg och ange informationen i datorn.

7 Stäng skyddet av balanse och hjulet ska börja snurra. Om balanse inte börja snurra automatiskt leta efter en startknapp och tryck.

8 Kartlägga nummer som visas på balans med rätt mängd vikt behövs och installera hjulvikter genom att hamra dem på plats på hjulet med hjälp av däckvikt hammare. Generellt hittar du installera rätt mängd vikt maskinen kräver högst upp i hjulet. Hitta en linje på balans att bekräfta platsen vikterna ska installeras. Många av Coats modeller är utrustade med ett blinkande ljus system för att visa platsen för att lägga till hjulvikter.

9 Snurra däcket igen och justera vikterna bygger på siffrorna på skärmen. När du har rätt balanserad däcket kommer balans skärmen visar "00" på varje sida.