XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur man använder den dagliga Steg Mål på iPod Nano


IPod Nano kommer med flera funktioner för att hjälpa dig att få ut det mesta av din kondition aktiviteter som att springa och gå. Använda den dagliga steg Goal funktionen Nano räknar dina steg när du går. Steg räknar inte avbryta iPod övriga verksamhet, så att du kan använda enheten för att lyssna på musik eller annat medan du går. Walk-ikonen i statusfältet indikerar att Nano närvarande räknar steg.

Instruktioner

1 Tryck på "Fitness" på startsidan.

2 Tryck på "I" ikonen och välj "Walk".

3 Tryck på "Off" bredvid Daily steg mål.

4 Flick ratten för att ställa in ett bestämt antal steg och klicka på "Klar". Räkning av åtgärder som vidtagits mot ditt mål inte förrän du börjar en promenad träningspass i Fitness-appen.

5 Tryck på "Home" -knappen och tryck på "Fitness."

6 Tryck på "Gå" och välj "Start" för att börja en promenad träning.

Tips

  • Tryck på "Fitness" på startsidan och välj "Walk" för att visa steg statistik. Den första Walk skärmen visar antalet brända kalorier, total tid som enheten har räknat dina steg, din dagliga steg mål och tillryggalagd. Svep till vänster för att granska steg räknas för dagen, vecka och månad, liksom den totala summan.
  • Bär iPod nära linningen att öka räkna noggrannhet.
  • Informationen i denna artikel gäller den 7: e generationens iPod Nano. Det kan variera något eller avsevärt med andra versioner eller produkter.