XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Vinschen på din all terräng fordonet är utformad för att hjälpa dig extrahera det om ATV någonsin fastnar på grov eller lerig terräng. Du kan också använda vinschen för att ta bort hinder från ett spår eller utvinna andra fordon som har svårigheter. Det är viktigt att veta hur man korrekt använda din ATV vinsch för att se till att du har möjlighet att på ett säkert sätt använda den i händelse av en nödsituation.

Instruktioner

1 Läs bruksanvisningen för din vinsch systemet. Varje annan vinsch har sina egna funktioner och instruktioner, med vissa modeller är mer högteknologiska än andra och erbjuda fler alternativ. Vinschar är också vikt betyget, så du kommer att vilja veta hur mycket vikt du kan förvänta vinschen för att dra ett säkert sätt.

2 Välj en vinschpunkt. Vinsch punkten är där du kommer att fästa vinschkabeln. Vanligtvis måste du hitta en robust, tungt föremål såsom ett träd eller fordon för att fästa vinschkabeln till om du försöker att dra bilen ut från en plats där det har fastnat. Om du behöver flytta ett objekt, behöver din vinschpunkten att vara ett säkert område som är osannolikt att bryta.

3 Tryck på knappen som gör att vinschen till fri spole. Walk vinschkabeln till vinschpunkten och fäst den. Om vinschkabeln har en krok i slutet, kommer du antagligen att slinga runt föremålet och sedan fästa kroken själva kabeln.

4 Starta vinschen. Se till att ATV är påslagen så att vinschen inte tömma batteriet. Långsamt och stadigt använda vinschen för att extrahera fordonet. Om fordonet måste vinschas en lång sträcka, vrider du vinsch och låt den svalna från tid till tid för att förhindra överhettning. Fortsätt vinsch tills fordonet är fritt från hinder.

5 Haka vinschkabeln. Linda vinschkabeln helt tillbaka in i vinschen och stänga av den.

Tips

  • Läs och följa alla säkerhetsföreskrifter när du använder vinschen och ATV.