XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  HuvudsidaPhantom drivs blandare är en medfödd kraftkälla för mikrofoner och annan hårdvara som kräver spänning men inte ansluta till försäljningsställen. Använda fantom drivs blandare är mycket bekvämt att du inte längre behöver köpa en förförstärkare eller annan kraftkälla för enheter din mixer kontroller. Om du behöver ansluta en fantom drivs blandare till datorn, behöver du bara en USB-anslutningskabel, vilket sannolikt medföljer mixer.

Instruktioner

1 Bestäm din dators bästa kompatibel ljudkälla. Vissa datorer har flera USB-ingångar, varav en kan ha en mindre överföringskapacitet än den andra. Nyare versioner av fantom drivs blandare som ökad bekvämlighet genom att använda datorn som en USB-strömkälla. Använd en USB 2.0-port som standard, om möjligt.

2 Anslut ena änden av USB-kontakten till fantom drivs arens USB-utgång port. Detta är sannolikt ligger på baksidan av din mixer och märkas.

3 Anslut den andra änden av din USB-kontakten till USB-porten på datorn. Detta beror på din fantom drivs mixer krav, men är sannolikt en USB 2.0-port. Ansluta mixer detta sätt bör slå på den automatiskt, förutsatt att den är USB-driven.