XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur laddar jag ner Flip4Mac till en iPhone?


Flip4Mac är en populär, gratis program som erbjuds som en följeslagare till Windows Media prorgams och spelare. Applikationen gör det möjligt att spela upp Windows Media-filer på Quick Time spelare, vilket är standard spelare på iTunes och iPhone, och det ger dig också möjlighet att titta på de kompatibla videofiler på internet med hjälp av en webbläsare. Du kan ladda ner Flip4Mac direkt från din iPhone på bara några sekunder och börja använda den direkt.

Instruktioner

1 Slå på din iPhone och knacka på "App Store" -fliken på startskärmen. Den här fliken ligger på botten på startskärmen i standardplatsen.

2 Fyll i din e-post lösenord en gång uppmanas att göra det och klicka på "OK".

3 Tryck på "Sök" fliken längst ned på skärmen och ange "Flip4Mac" i sökfältet. Välj "Sök" för att börja söka efter programmet.

4 Tryck på "Flip4Mac" program i följande befolkade listan.

5 Klicka på "Free" i det övre högra hörnet av programmet sidan. Fliken kommer att ändras till en grön stapel som läser "Install".

6 Tryck på fliken "Installera" och du kommer att återlämnas till telefonens startsida. Låt några sekunder för programmet att ladda till din enhet och det kommer att vara redo att användas direkt.