XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur korrekt ställa in färgen på en Magnavox Big-TV


Magnavox storbilds-TV ger en biograf erfarenhet av att använda hög bildkvalitet visas. Under installationen av din Magnavox, kanske du har frågor om hur man kan förbättra TV: ns färg innan du koppla av framför den eller bjuda folk över att dela en film. Efter några steg för att programmera dina egna färginställningar och har tv utför till sin fulla kapacitet på kort tid.

Instruktioner

1 Ställ in TV: n genom att först placera den på en stadig, jämn yta. Sätt i den smala änden av strömsladden på baksidan av TV: n och anslut fronter änden av sladden till ett fungerande vägguttag. Skruva 75-ohms kabel sladd till "Antenna" jack (finns på baksidan av TV: n till höger), och anslut den andra änden till kabelkälla. Sätt i två AA-batterier i fjärrkontrollen efter att skjuta batteriluckan bort från baksidan med tummarna. Kontrollera att batteriinsättnings följer polaritetsindikatorerna tryckt på insidan av batterifacket. Sätt tillbaka batteriluckan.

2 Tryck på knappen "Meny" på vänster sida av fjärrkontrollen för att börja ställa in färgen för din Magnavox. Du kommer att se en lista med alternativ visas på skärmen. Använd fyrvägsnavigering knapparna på fjärrkontrollen för att välja "TV-Inställningar" och sedan "Bild". En lista med bildalternativ visas. Tryck navigeringsknapparna höger en gång, sedan uppåt eller nedåt för att markera "Color" och tryck på navigeringsknappen till höger igen. Du kommer att se en justeringsskala för skärmens färg. Flytta navigeringsknapparna uppåt eller nedåt för att göra färgen mer mättad eller mindre mättat respektive. När du är nöjd med inställningen, tryck på "OK" -knappen på fjärrkontrollen för att spara det.

3 Justera skärmens färgton, vilket är balansen mellan rött och grönt, genom att först trycka på "Meny" på fjärrkontrollen. Tryck navigeringsknapparna för att välja "TV-inställningar", "Bild" och sedan "Tint". Använd fyrvägs navigeringsknapparna för att justera färgtonen uppåt eller nedåt för att minska eller öka de röda och gröna i bilden tills den är korrekt. Spara dina inställningar genom att trycka på "OK".

4 Ställ in skärmens färgtemperatur genom att först trycka på "Meny". Välj "TV-inställningar", "Bild" och sedan "färgtemperatur". Tryck navigeringsknapparna uppåt eller nedåt för att bläddra igenom "Normal" (en vanlig återgivning av färger), "Warm" (en mer anrikat och levande färgschema) eller "Cool" (en mer monoton och något blå färg totalt). Spara dina inställningar genom att trycka på "OK" på fjärrkontrollen.