XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur Kopiera filmer från TV till DVD-skivor


Njuta av filmer i bekvämligheten av ditt hem behöver inte vara dyrt. Kopiera dina favoritfilmer från TV för framtida uppspelning gång krävde användning av en videobandspelare och VHS kassettband. Nu kan du spela in från TV: n till tomma, skrivbara DVD-skivor med hjälp av en DVD-brännare. Anslut din TV och DVD-inspelare med en HDMI-kabel för bästa möjliga bild och ljudkvalitet. Annars använder en RCA-kabel.

Instruktioner

1 Anslut en DVD-inspelare till TV: n. Sätt ena änden av en HDMI-kabel till DVD-inspelaren & # 039; s HDMI-port, om tillämpligt. Sätt i den andra änden av HDMI-kabeln till TV & # 039; s HDMI-port. Alternativt kan du infoga den ena änden av en RCA-kabel till DVD-inspelaren & # 039; s färgkodade "Line In" porten. Sätt i den andra änden av RCA-kabeln i TV & # 039; s färgkodade "Line Out" port.

2 Ladda en tom, skrivbar DVD i DVD-brännaren.

3 Tune TV: n till filmen som du vill spela in på DVD-skivan.

4 Tryck på "Record" -knappen på DVD-inspelaren.

5 Tryck "Play" på TV: n, fjärrkontrollen eller DVR, om filmen inte spelas direkt från ett nätverk. Annars hoppa över detta steg.

6 Tryck på "Stop" på DVD-inspelaren när filmen slutar. Filmen kopieras från TV: n till den tomma, skrivbar DVD och är tillgänglig för uppspelning när som helst.