XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur Kopiera DVD till en telefon


DVD innehåller ofta intressanta filmfiler eller andra data. Även om du inte kan kopiera vissa former av data, såsom dokument och kalkylblad, till telefonen, kan du kopiera musik eller filmfiler till de flesta mobiltelefoner. I de flesta länder är det tillåtet att bränna kommersiella DVD-skivor i syfte att en säkerhetskopia, men inte ändra deras format och sätta dem på din mobiltelefon. Bränna kopior av material du har tillstånd att kopiera, till exempel en väns låt eller film.

Instruktioner

1 Slå på datorn genom att trycka och hålla knappen "Ström".

2 Tryck på knappen "Eject" i din skivfacket. Placera DVD i facket och tryck på "Mata ut" för att stänga facket.

3 Ladda ner DVD-bränning (se Resurser). Installera programvaran genom att dubbelklicka på den och följa instruktionerna i popup-fönster. Dubbelklicka på ikonen för DVD-bränning programvara för att starta programmet.

4 Klicka på "Burn" -knappen i fönstret programvara. Markera ikonen för "DVD" i pop-up fönster och trycka på "OK". Detta bränner informationen från DVD till datorn.

5 Ladda ner och installera en fil konverteringsprogram (se Resurser). Dubbelklicka på för att öppna den. Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Konvertera fil." Välj den fil du just hämtat från DVD på pop-up fönster och tryck på "OK". I många fall finns den här filen på fliken "Desktop".

6 Klicka på fliken "Covert till" och välj "MP4". Tryck på "Konvertera" -knappen och låta fil att konvertera.

7 Fäst telefonen till datorn med en USB-kabel. Markera den fil du just konverteras och dra och släpp den på ikonen för din mobiltelefon.