XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur konvertera bilder på en LG Dare


Den 3,2-megapixel kamera på LG Dare VX9700 kan fånga bilder i resolutioner från 320 x 240 till 2048 x 1536. Bilderna sparas i bilderna katalogen i JPEG-format. Det finns inget sätt att spara bilder i ett annat format på Våga, inte heller finns det något sätt att konvertera sparade bilder från JPEG till ett annat format. Våga har en svit av grundläggande fotoredigeringsverktyg, men denna editor kan inte ändra filtyp. Att konvertera bilder som tagits på Våga, måste du överföra dem till din dator och arbeta med en bildomvandlare.

Instruktioner

1 Anslut Våga datorn via den medföljande USB-kabeln. När du uppmanas av Våga, tryck på "Sync Data."

2 Klicka på Windows orb och "Computer" och sedan öppna enheten märkt "LG VX9700" för att bläddra i Dare använda datorn. Leta reda på "bilder" katalogen och kopiera bilderna din önskan att konvertera från Våga datorn.

3 Klicka på Windows klot och skriv "Paint" och klicka på "Enter". Personen Windows bildredigeringsprogram öppnas. Klicka på "File" och sedan "Öppna". Navigera till och dubbelklicka på en bild som du vill konvertera.

4 Klicka på "File" och sedan "Spara som". Klicka på en bild format än JPEG i listrutan längst ned.

5 Klicka på "Spara".

Tips

  • LG USB Modem Driver måste vara installerat på datorn. Föraren ligger på skivan som medföljde Dare och kan också hittas på LG: s supportsida.