XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur kan jag rengöra Paintballs Off My Car?


Oavsett om du var ett offer för vandalism eller om du var bara olyckligt nog att parkera bilen för nära till spelet, kan paintball splatters på en bil orsaka några större stress. Många bollar är oljebaserade, vilket gör dem svårare att avlägsna med hjälp av vattentryck ensam. Och om du är osäker på vilka städare är acceptabelt att använda på billack utan att skada det, förlorar du värdefull tid på att försöka lista ut det medan färgen lägger sig i och blir svårare att ta bort. Lyckligtvis finns det några tips du kan följa för att se till att paintball färgen blir helt bort från bilen enkelt och utan krångel.

Instruktioner

1 Lägg till lite mild diskmedel till en hink som du fyller den med varmt vatten.

2 Doppa en rengöringsdyna, såsom en Mr Clean Magiskt suddgummi, i blandningen och bestämt dra den över färg splatter. Skölj alla spår av färg från rengöringsdynan omedelbart för att undvika att sprida oljiga återstoden runt. Fortsätt att ta bort färg, kom ihåg att skölja dynan varje gång.

3 Använd en petroleumbaserad vattenförskjutnings spray, såsom WD-40, på målar splatters som har kvar att sitta på bilen under längre tidsperioder, eller att inte få helt bort från tvålblandningen.

4 Polera området torrt omedelbart med en frottéhandduk eller något annat mjukt material som inte skadar bilens färg.