XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur justerar jag Clutch på en 1996 Saturn?


År 1996 producerade Saturnus flera bilmodeller, inklusive Coupe, S-serien och SL. De flesta av dessa bilar erbjuds ett val mellan manuell och automatisk växellåda. Bilar med manuell växellåda använder en koppling att växla. Med tiden växer kopplingen slitna eller skadade och behöver justeras. Du kan justera koppling genom att fylla vätskenivåer eller så kan du uppgradera din koppling med en koppling kit speciellt framtagen för just din Saturn modell.

Instruktioner

1 Avlägsna luftbubblor från kopplingen genom blödning det. Fäst en gummislang till slav cylinderns avluftningsventil, som ligger intill kopplingshuset. Placera den andra änden av slangen i en tom behållare. Öppna avluftningsventilen och har en vän trycka ner kopplingspedalen 3 till 4 gånger. Titta på behållaren. När luftbubblor upphör att strömma från slangen till behållaren, stänga ventilen.

2 Fyll på vätska i Saturnus reservoar. Denna reservoar är belägen i den bakre delen av motorrummet, på den vänstra sidan. Undersök cylindrarna och linjer som omger reservoaren för läckage eller skador. Om någon av delarna läcka, de kräver utbyte.

3 Pumpa kopplingspedalen flera gånger.

4 Lägg en koppling kit. Dessa paket, som finns på nätet, uppgradera delar av koppling, såsom skivan och tryckplattan. Installera detta kit enligt tillverkarens anvisningar. Installation kan variera något beroende på kit och Saturnus modell.