XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Om du är på marknaden för en ny mobiltelefon, kan BlackBerry Storm och Verizon Droid vara på din lista. Båda är smartphones, men de varierar avsevärt när det gäller hastighet, tillämpningar och grundläggande funktion. BlackBerry Storm kommer i två modeller, Storm och Storm 2, medan Verizon Droid har flera versioner som alla använder samma operativsystemet Android.

Instruktioner

1 Jämför en pekskärm mot en klick skärm. En Verizon Droid använder touch-screen-teknik, medan BlackBerry Storm använder en klick skärm. Med en pekskärm, du trycker något på skärmen för att komma åt den. Du måste klicka på BlackBerry Storm skärm för att komma åt något. Minsta beröring på en pekskärm aktiverar en knapp, medan du måste vara mer medveten och faktiskt klickar något på Storm klick skärm. När du använder Storm tangentbordet, bokstav eller siffra du lägger fingret på kommer att bli markerad innan du klickar på den, så att du vet vilken siffra eller bokstav du väljer. En pekskärm är ofta snabbare, men du är mer benägna att göra misstag.

2 Överväga tangentbordet. Om du är en ivrig texter, är tangentbordet på en telefon förmodligen viktigt för dig. Vissa Droid telefoner har ett utdragbart tangentbord och ett tangentbord på skärmen, medan andra bara har ett tangentbord på skärmen. BlackBerry Storm har endast ett tangentbord på skärmen, men på grund av dess klickbara skärmen fungerar den mer som ett fysiskt tangentbord. Droid pekskärm tangentbordet är bekvämt och snabbt om du är en snabb maskinskriverska och har mindre fingrar, men du kommer förmodligen hit ofta på fel tangent om du har större fingrar.

3 Bestäm om du behöver GPS-teknik. Både Verizon Droid och BlackBerry Storm stöd GPS-teknik, men Droid levereras som standard med Googles GPS-program och är gratis. BlackBerry Storm kommer inte med en infödd GPS-applikation.

4 Titta på de tillgängliga applikationer. Eftersom både Verizon Droid och BlackBerry Storm är smartphones, både stödja en mängd olika tillämpningar. BlackBerry Storm använder BlackBerry App World för att ladda ner program, medan Droid använder Android Market. Android Marketplace har betydligt fler applikationer på 19.897 som februari 2010, medan BlackBerry App World hade bara 4756 i samma månad.

5 Undersök bildkvalitet. Eftersom det finns flera Verizon Droids, det finns inte en universell bildkvalitet att jämföra med BlackBerry Storm, men Storm bildkvalitet är typiskt mindre än alla Droid versioner. Till exempel har Motorola Droid en 3,75-tums skärm och upplösning på 480 x 854 pixlar, medan Storm 2 har en 3,25-tums skärm och upplösning på 480 x 360 pixlar.

6 Bedöm telefonens hastighet. Bearbetningshastigheten på en BlackBerry Storm 2 är 528 MHz. Även om det inte finns en hastighet universell behandling för en Droid flesta Droids har en betydligt snabbare processor. Till exempel, kommer den Droid otroligt med en bearbetningshastighet 1 GHz.

7 Tänk på lagringskapacitet och kameraspecifikationer. Om du är en ivrig bild taker på telefonen, då kvaliteten på kameran är viktig, liksom lagringsutrymme så att du kan lagra dina bilder. Alla Verizon Droids har en bättre kamera och mer lagringskapacitet än BlackBerry Storm. Till exempel har Motorola Droid en 5-megapixelkamera och upp till 32 GB lagringsutrymme, medan BlackBerry Storm 2 har en 3,2-megapixelkamera och upp till 16 GB lagringsutrymme.