XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

En karaoke maskin är mycket roligt, men det är ännu roligare när du har möjlighet att spela in vad du sjunga och göra din egen karaoke CD-skivor. Du kan få en karaoke brännare för detta ändamål eller så kan du ansluta den till en dator eller laptop för att uppnå detta resultat. Innan du blir avskräckta av till synes oförenliga anslutningen bara kontrollera följande några steg. Du kan bli förvånad över hur lätt det är att ansluta din karaoke med datorn. När du gör det, kan du också skryta med att ha och använda digital karaoke - som är den senaste flugan på marknaden idag.

Instruktioner

1 Kontrollera datorns baksida och identifiera kontakten punkt som ansluter förstärkare och bildskärm. Titta bara på baksidan av din dator och en bärbar dator och koppla ledningarna som anges för ljud- och videolinjer.

2 Om din dator inte har tillräckliga pluggar, använd adapterkabel för att göra det. Adaptrarna kommer med uttryckliga instruktioner om hur och var man kan koppla in.

3 Sätt på karaokemaskin och köra programvara för en rättegång. I de fall det finns en obalans och saker och ting rör sig som du planerat, stänga av maskinen och förstärkaren, koppla bort den från datorn och sedan starta om datorn eller laptop. Anslut när datorn är helt initierad

4 Använda hårddisken lagringsutrymme för att välja låtar för att spela, som CD + G-enheten skulle användas för att bränna sångarnas karaoke försök. Skärmen skulle ge statistik både arbetsstationen samt spellistan.

5 Njut som det inte finns någon morgondag, för nu kan du göra din egen fenomenal CD + G samling låtar, eller vad du vill använda karaokemaskin för.

Tips

  • Om du vill ha den bästa prestanda, måste du använda en dator med högre konfigurationer; desto snabbare och bättre processorn är, desto bättre prestanda för din karaokemaskin.
  • Använd en equalizer för att spela in optimalt ljud och du kan bli förvånad över hur klart och melodiösa din röst låter.
  • Det finns karaoke-ready bärbara och stationära datorer, om du planerar att göra detta, bör du hellre köpa en som är karaoke redo. Det skulle spara dig från att gå igenom alla dessa steg för att slå på den.
  • Om konfigurationen är oense med karaoke maskin och programvara, det finns inget du kan göra, men återgå med en uppgraderad version