XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur hitta musik som jag kan lyssna på utan att ladda ner


Du kan lyssna på fri strömmande musik på nätet utan att behöva ladda ner MP3-filer. Tricket är att bara gå till välrenommerade webbplatser så att du inte riskerar att spionprogram eller virus. I de flesta fall kan du välja en genre att börja lyssna eller söka särskilda artister eller låttitlar. Du kan behöva registrera eller prenumerera på använda specifika platser.

Instruktioner

1 Gå till Napster.com använder webbläsaren. Medan webbplatsen säljer lagliga nedladdning av musik, det ger också en del musik streaming gratis. Men ibland, platsen kommer endast att ha en 30-sekunders "prov klipp" i en Song. Du kan också bli en plats medlem för att lyssna på ett obegränsat antal av musik.

2 Försök Pandora Internet Radio. Istället för att försöka få varenda redo att spela på en användares begäran, Pandora kranar helt enkelt in i en enorm databas av strömmande musik vid en viss tidpunkt. Webbplatsen hittar låtar i linje med din smak baserat på dina val.

3 Do not look för enskilda låtar när du söker Pandora. I stället söka efter den grupp som du vill höra. Till exempel, försöker söka efter "Minority" (Green Day) är svårt, men du kan i stället söka efter "Green Day", och Pandora kommer att spela olika musikstycken från gruppen 24/7.

4 Skapa ett konto på Live 365 och utforska olika genrer. På hemsidan finns mer än 260 musikgenrer som arrangeras av mer än 5000 medlemmar en.

5 Gör en konstnär ökning på Jango.com. Genom dina val, kommer du att kunna anpassa stationer för att få musik inriktad på din smak.

Tips

  • Jag inkluderar inte olagliga metoder i detta stycke. Så vitt jag vet, alla strömmande musik metoder som visas här är lagliga enligt amerikansk lag.
  • Använd antivirusprogram när du lyssnar på strömmande musik.