XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Är du på marknaden för en ny telefon eller en ny mobiltelefon bärare och du är orolig för din nuvarande kontrakt? Du har goda skäl till oro. De flesta flygbolag tar ut allt från $ 75 till $ 150 för att avsluta ett kontrakt. Vilket innebär att du kommer att få en slutfaktura från din gamla bärare med förra månadens kostnader och en orimlig uppsägning avgift. Betala dessa avgifter kan vara meningsfullt i det långa loppet, beroende på hur länge du har kvar på ditt kontrakt och om affären du får från din nya bärare sparar massor av pengar. Det finns några strategier för att undvika avgifter.

Instruktioner

1 Granska ditt kontrakt. Bestäm hur mycket tid som är kvar i ert engagemang. Om du nyligen undertecknat kontraktet, ta det finstilta. Vissa avtal tillåter dig att avbryta inom 30 dagar efter undertecknandet med någon påföljd. Om du är nära slutet av ditt kontrakt, anser väntar. Det kanske inte är värt besväret.

2 Granska dina räkningar. Har operatören gjort ändringar i din tjänst nyligen? De är skyldiga att meddela dig om eventuella ändringar av service, som minimi textning minuter eller ändringar i familjens planer. När operatören göra en förändring till din tjänst, även om det gynnar dig, det ger dig möjlighet att avbryta ert engagemang. Du vanligtvis krävs för att anmäla sig till bolaget inom 30 dagar efter förändringen.

3 Utvärdera operatörens täckning. Om du nyligen har flyttat till en plats som inte täcks av din operatörs tjänst, har du rätt att släppa tjänsten med någon påföljd.

4 Klaga tjänsten från din operatör. Om du funderar på att byta tjänsteleverantörer, är du mer än sannolikt missnöjd med ditt nuvarande företag. Ring för att göra en anmälan. Tala om för din nuvarande transportör som du tänker registrera ett klagomål till Federal Trade Commission och Better Business Bureau.

5 Gör matten. Ta reda på det exakta beloppet för den uppsägningsavgift. Räkna ut hur mycket du kommer att spara genom att byta till ditt nya företag. Tillsätt mängden av uppsägningsavgift i dina beräkningar för att avgöra om du fortfarande kommer att spara pengar även om du betalar avgiften. Du kanske upptäcker att betala avgiften fortfarande fungerar till besparingar.

Tips

  • Det finns företag på nätet som erbjuder tjänster för handel med din mobiltelefon kontrakt för ett nytt avtal. Dessa företag är ett alternativ. Du kan också överväga att sälja ditt kontrakt till en vän. Tänk på att avtalet fortfarande kommer att vara under ditt namn, så alla missade betalningar kommer fortfarande att vara din juridiska ansvar.