XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur gör jag söka upp värdet av ett fordon?


Att veta värdet på din bil kan spara dig en massa krångel. Om du vill sälja din bil, kommer du vet värdet så att du inte under- eller overprice fordonet. Det är också bra att veta värdet om du råkar få i en olycka och ditt försäkringsbolag beslutar att totalt fordonet; så du vet vad det är värt och du kommer inte att underskrida av försäkringsbolaget. Om du är i marknaden för att köpa en bil, att veta om det är sant partihandel, detaljhandel och privata partivärden kommer att hjälpa dig att göra en rättvis och informerade inköp.

Instruktioner

1 Klicka på Internet-knappen på datorns skrivbord. Skriv www.kbb.com i webbläsaren.

2 Klicka på "begagnade bilar" på Kelley Blue Book hemsida. Välj fordonets år, märke och modell av bilen och klicka på den röda knappen "go".

3 Välj andrahandsvärde, Private Party värde eller Föreslagna detaljhandeln värde. De föreslagna försäljningsvärdet kommer att ge dig en bättre uppfattning om banken kommer lånet på fordonet som hjälper dig att prissätta bilen bättre.

4 Välj fordonsuppgifter och utrustningsdetaljer. Detta avsnitt är viktigt för att se till att du får en mer exakt pris notering. Klicka på "Fortsätt" längst ned på sidan.

5 Klicka på "print" längst upp på sidan för att skriva ut ett rekommenderat värde för att hålla för din bokföring. Detta pris kommer att vara en utgångspunkt för förhandlingar för säljare och köpare.

Tips

  • En annan väl respekterad webbplats för gleaning korrekta värden av fordon är Edmunds.com. Både Edmunds och Kelley Blue Book uppskatta vissa aspekter av en begagnad bil värde, så i många fall värdena för en enda bil kommer att skilja sig något från en resurs till en annan.