XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur gör jag en Off Road Go Kart snabbare?


Off-road go-kart är vanliga fritidsfordon bland spänningen asylsökande. Vissa vagnar, dock modifieras på fabriken för att ha en låg maximal hastighet. Du kan felsöka problemet med några enkla tweaks på din varukorg för att göra det snabbare, tillsätta 10 till 15 km / h för hastighet.

Instruktioner

1 Installera större däck på go-kart. Medan de flesta aktie vagnar använder hjul omkring 6 till 12 inches, kan du installera däck upp till 16 inches för att kunna täcka mer mark med samma motor och motorvarvtal.

2 Ta bort eventuella överskjutande rack, tillbehör, säten eller stänger från kart som är onödiga och tenderar att bromsa kart.

3 Rengör go-kart och utföra rutinunderhåll på motorn. Var noga speciellt för att avlägsna eventuell smuts eller smuts från utsidan och hjulen. Dessa åtgärder kommer att hålla bilen arbetar på det mest effektiva.

4 Leta efter några begränsningar på bilen som begränsar hastigheten, såsom en stång under gaspedalen som håller den från att pressas hela vägen ner eller en strypning på guvernören i motorn som håller den intryckt bort från förgasaren.