XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur fungerar en CD-växlare Arbete?

patron~~POS=TRUNC växlare

Patron CD-växlare finns ofta i bilar. I en patron CD-växlare, är mellan sex och tolv skivor glidit in i en patron. Patronen förs sedan in i en CD-växlare. En stav i CD-växlaren flyttas till önskad CD och glider in i kassetten att aktivera en mekanism inuti kassetten. Mekanismen förflyttar en CD till spelaren mekanismen där den ligger i linje med mittspindeln och laserläsare.

När en ny CD behövs är en spel stoppas och pressas tillbaka in i kassetten. Tryckstångmekanismen flyttas till nästa CD och aktiverar mekanismen för att ta ut CD från patronen.

Patron CD-växlare är populära i bilar eftersom patronerna kan enkelt tas bort för att byta CD-skivor. Patronerna ger utmärkt skydd för skivorna. Flera patroner kan laddas och lätt gled in i cd-växlaren.

Horisontella Carousel växlare

Horisontella karusellväxlare finns vanligen i hemmet stereo växlare. De kan oftast hålla 3, 5 eller 7 CD-skivor. Om du vill läsa en horisontell karusell växlare, varje CD placeras med framsidan nedåt på en roterande karusell. Karusellen snurrar att placera en skiva över spelmekanismen. Spelmekanismen stiger till ingrepp, snurra och läsa skivan.

För att spela nästa skiva, sänker spelmekanismen och karusellen roterar till önskad CD. Mekanismen höjer och ingriper med ny skiva.

Eftersom skivorna placeras löst i 5 skivkarusellväxlare, de är bäst lämpade för hemmastereoanläggningar.

Vertikala Karusell växlare

Vertikala karusell växlare kan hålla upp till 100 CD-skivor. Varje CD träs in i ett vertikalt spår av en roterande karusell. I dessa växlare, är CD-spelaren mekanismen också vertikal. När den önskade CD-skivan spelas, rullar en arm CD till en mekanism som håller CD-skivan. CD-enheten aggregatet klämmor CD-skivan till en spindel som passerar genom hålet i CD-skivan. CD-skivan är upp och i linje med spelmekanismen och CD börjar spela.

För att ändra CD-skivor, är den befintliga CD sänks till spelaren vaggan och rullade tillbaka in i karusellen. Karusellen roterar tills den önskade CD-skivan är i läge för att rullas in i CD-spelaren mekanismen. Armen rullar sedan CD i rätt läge och CD kläms och spelas upp.

Eftersom skivorna sitter löst i karusellen vertikala karusellväxlare är bäst lämpade för stereo användning. Om en CD rullar ur position, kan karusellen fastna.