XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur fixar din Auto Klädsel


Ingenting kan ge dig den gamla bilen blues mer att rivas auto klädsel. Det händer bara om varje bil vid ett eller annat tillfälle och nu när vi håller våra bilar längre det som händer med ännu mer av oss. Detta betyder inte att vi måste acceptera detta slitage eftersom det finns ett par olika sätt vi kan laga vår auto klädsel radera sådana synliga års användning. Auto klädsel tar en betydande mängd dagligt missbruk och under hög spänning med tanke på hur det har gjort företaget att stödja dig när du kör eller ridning. Naturligtvis kan du använda bil klädslar, men innan spendera pengar ger denna låga alternativ kostnad ett försök. När fast du kan förälska sig i bilen på nytt.

Instruktioner

1 Hur fixar din Auto Klädsel

Först detta att göra är att analysera vilken typ av rip som har inträffat sedan vissa är lättare att fixa än andra. Har tyget slita på grund av stress på en söm? Gjorde något skära in i tyget? Är rip horisontellt eller vertikalt? En annan variant på detta är "L" formad rip som kommer från stress som sedan dras vid eller fastnat i något.

2 Hur fixar din Auto Klädsel


Klädslar kan också bäras bort från spädbarn bilsäten gnugga på auto klädsel. Den här har en enkel fix som ska användas redan från början. Under bilbarnstolen placera en godkänd bilbarnstol skydd. Använd endast en godkänd produkt för detta, eftersom det annars kan du äventyra säkerheten i bilbarnstolen. Den automatiska klädsel skydd kommer att distribuera punkterna bilbarnstol minimera slitaget trycket på bilsäte.

3 Om rip till din bil klädsel är på sömmen nära kanten är det möjligt att använda en mycket smidig lim för att göra bättringsvägen. En produkt som Mighty Mendit påstår sig kunna binda nästan alla tyg yta till en annan. Att öka er udda för att få en god sammanhållning plats en bit av samma typ tyget under undersökningsperioden, undangömt i sätet. Applicera Mighty Mendit både tyget av sittdynan och underlappning tyget bildar en bro av tyg för att säkra bindningen.

4 Om du behöver en snabbare och enklare fix tittar på din Auto leverans butik för lappning tyg som är en nära match till din bil klädsel. Sedan använda den från insidan av rip att binda rip tillsammans i ett osynligt sätt. Gör detta genom att vika en generös storlek bit av lapp material under undersökningsperioden och dra sedan kanterna på rip tillsammans med antingen ett par handsydda stygn eller med en extra uppsättning händer driver från varje sida tills de rippade kanterna bara träffas.

5 När de rippade kanterna är väl i linje hetta från ett hushåll järn noggrant till ytan. Gå långsamt och hålla temp lite som att göra obligationen och inte smälta din bil möbeltyg. Efter bindning har inträffat ledighet den är orörd i ett par timmar för en ännu starkare band bildas.

Tips

  • Användning av fina bilklädslar kan förlänga livslängden på auto klädsel begränsa slitage på faktiska bilsäten.
  • Alltid vara försiktig med en järn