XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur får program för en CECT iPhone


CECT är en mobiltelefon maker i Kina som producerar kloner av olika Nokia-modeller och Apple iPhone. En av CECT kloner av iPhone är känd som i9 och ser väldigt lik iPhone i design och funktion. Att hitta tillämpningar för i9 är inte så lätt som den ursprungliga iPhone eftersom det inte finns någon "App Store" att använda. I9 levereras med en USB-kabel som kan ansluta telefonen till en dator. Det finns flera butiker på Internet som tillhandahåller gratis i9 tillämpningar, och några som erbjuder högre slutet applikationer för en avgift. Eftersom i9 sport användning av Java, medan iPhone inte, det finns många program tillgängliga på i9 som aldrig skulle finnas tillgänglig på iPhone.

Instruktioner

1 Genomför en sökmotor fråga för i9 applikationer. Det finns många webbplatser på Internet som ger ansökningar om CECT i9. Med hjälp av en sökmotor ska peka dig till rätt platser.

2 Gå med i en i9 support forum. Dessa är anslagstavlor där i9 användare från hela världen efter ämnen av intresse för i9 användare och felsöka varandras problem. Detta är också ett bra sätt att hitta webbplatser som erbjuder program för enheten. Dessa forum kan lätt hittas via en enkel sökmotor fråga.

3 Sök efter Java-program att installera. Eftersom i9 använder Java för att köra sina program, kan du söka på Internet för dessa specifika tillämpningar. Dessa typer av program kallas "Jar" ​​filer och kan enkelt sökas via en sökmotor. Många webbplatser kommer att be om vilken typ av telefon du har, och ofta i9 inte finns. Skriv bara i CECT i sökfunktionen och välj någon CECT telefon som visar upp på listan. Ofta blir det CECT A1000.