XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Få en snabbare Internet-anslutning när du använder en olåst iPhone med T-Mobile-tjänsten på något av flera sätt. Anmäl dig för en T-Mobile kontrakt om du för närvarande använder iPhone med T-Mobile förbetalda tjänster, vars abonnenter inte invigt 3G mobildataanslutningshastigheter. Alternativt justera iPhone inställningarna så att du automatiskt ansluta den till en extern trådlös anslutning när det finns en sådan.

Instruktioner

1 Ringa eller besöka en T-Mobile butik och registrera dig för ett abonnemangsavtal med T-Mobile om du nuvarande användning förbetalda tjänster. Även förbetalda tjänster erbjuder mer flexibilitet och frihet, anslutningshastigheter är jämnt långsammare kontantkortskunder inte har tillgång till nätverkets 3G-hastigheter.

2 Använd iPhones inbyggda trådlösa adaptern när det är möjligt att ansluta externa trådlösa nätverk. Tryck på iPhone "Inställningar" knappar, sedan "Wi-Fi" och sedan den grå "Off" knappen bredvid "Wi-Fi" för att slå blå, och gör det säga "On". Tryck sedan på "On" bredvid alternativet för att ansluta automatiskt till trådlösa nätverk.

3 Återuppta använder iPhone med AT & T om anslutningshastigheter med T-Mobile fortsätter att plåga enheten. En av anledningarna till Apple stöder inte jailbreaking är att inte alla bärare nät - T-Mobile är en av dessa - är i stånd att stödja korrekt iPhone funktion. Som en officiell bärare för iPhone, är AT & T: s nätverk optimerade för snabb hantering av iPhone.