XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur eliminera vindbrus i en hjälm


Vindbrus som hörs genom en hjälm, när man rider en motorcykel, kan variera beroende på vilken typ av hjälm som används och tillbehör som bärs av föraren, såsom öronproppar. Hjälm vindbrus orsakas främst av luftflödet runt hjälmen, när du cyklar, förutom bullret från motorcykeln. Du kan eliminera vindbrus i en motorcykelhjälm genom att göra olika justeringar till hjälmen innan du kör.

Instruktioner

1 Bära en heltäckande ansiktsmask hjälm som kommer att täcka dina öron om du inte redan har ett.

2 Undersök hjälmen för att se om visiret stängs korrekt utan att lämna några luckor som kan skapa vindbrus när du cyklar. Om du ser några luckor, dra åt eller lossa visiret med en skruvmejsel eller insexnyckel.

3 Placera ett finger mellan botten av hjälmen och halsen, när man rider, för att se om vindbruset reduceras. Om vindbruset reduceras, ett extra tillbehör, såsom en hjälm vind blockerare, kan behövas. Fästa hjälmen vind blockeraren till botten av hjälmen. En typ av hjälm vind blockerare är Windjammer II Hjälm Wind Blocker tillgängliga online eller på motorcykel återförsäljare.

4 Leta reda på lufthålen på framsidan av hjälmen över och under visir. Nära en eller flera av de luftventiler för att minska mängden luft som går in i hjälmen.

5 Placera proppar i öronen för att eliminera vindbrus och för att minska ljudet av motorn när du cyklar.

Tips

  • Bära en pullover ansiktsmask för att ge ett extra lager av buller blockering när man rider.
  • Täck inte alla ventilerna på hjälmen eftersom de behövs för luftcirkulation.