XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Om du hör en gnälla eller låg hum via bilstereon eller ljudsystem, kan det komma från din motor. Det finns två problem som kan orsaka motorljud genom ett ljudsystem: jordslingor och elektromagnetiska störningar. På den förstnämnda, är det en tråd inte korrekt ansluten till enhetens jord eller strömkällans jord. På den senare, det finns för mycket ström för ljud tråd att hantera. Om du eliminera dessa motorljud, så kan du spara pengar när du borstar upp på din bilreparationer färdigheter.

Instruktioner

1 Följ förstärkarens jordledning till där det är fäst vid fordonets ram. Det kommer att finnas en liten ring att ansluta kabeln till stommen. Se till att ringen är helt åtdragen, och det finns inga luckor. Dra åt ringen med en tång, om det behövs.

2 Hitta en fast plats på fordonets ram, bort från ringen, för att säkra marken wire.and skrapa bort all färg, rost, eller gummi. Medan handskar, använd en stor rakblad eller annan skrapa enhet för att skrapa bort överflödigt skräp. Se till att metallen är helt synlig innan säkra tråden.

3 Säkra förstärkarens jordkabel till det rena området med tejp. Detta är en tillfällig åtgärd.

4 Bolt kabeln till ramen så det är tätt och säkert. Detta kommer att bidra till att säkra anslutningen av jordkablar och eliminera jordslingor och elektromagnetiska störningar.

5 Kontrollera och se till att alla kablar fortfarande är anslutna, sedan testa stereo.

Tips

  • Mixtra inte med några kablar, förutom ljudkablarna.