XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Bilen är en utmanande ljudmiljö. Inte nog med att du måste övervinna ljudet av vägen och vindbrus, men din elektronik har att kämpa med elektriska störningar som alstras av bilens motor, elektriska motorer, och resten av elsystemet. I vissa fall kan detta vara en riktig nackdel att njuta av ljudet av dina förstärkare och subs. Lyckligtvis kan några grundläggande steg och försiktighetsåtgärder gör detta till en ganska lätt problem att lösa.

Instruktioner

1 Använd hög kvalitet ledningar. Högkvalitativ fordonsljudkablar är utformad för att avvisa och isolera buller från att komma in i systemet. Jämfört med billig ledningar och jämförbar hem ljud ledningar, hittar du funktioner som tyngre isolering, buller avvisa jackor, och spiraltrådlind system i högre kvalitet ledningar. Viktigast, välj RCA-kablar med dessa buller avvisa funktioner, eftersom den låga nivån preamp signal som bärs av dessa kablar är känslig för att plocka upp motor störningar.

2 Isolera kraft, signal och högtalarkablarna från varandra. Running elkablar längs samma linjer som signal- och högtalarkablarna ger en möjlighet för störande elektriska signaler för att enkelt flytta från en del av systemet till en annan. Som en tumregel, kör kraftkablar längs ena sidan av bilen, och signal- och högtalarkablarna ner den andra. Om de måste korsa, få dem att göra det på en 90-graders vinkel.

3 Kontrollera din jordpunkt. Om du inte har en god jordkontakt utrustningen är mer mottagliga för att plocka upp elektriska störningar från bilens motor och elsystem. Skrapa bort all smuts, färg, fett, eller rost från punkten på bilens chassi där du kommer att göra jordningen och du ska lösa många potentiella problem innan de ens börjar.