XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur du köper Biltvätt Machines


Köra en biltvätt är en idealisk verksamhet för många människor. Det är en mycket låg underhåll företag där kunderna kan vanligtvis ta hand om sig själva. Med en automattvätt är också en perfekt komplement till många andra företag, till exempel bensinstationer, bilhandlare och snabbsmörjcentraler. Oavsett om du sätter upp en ny biltvätt från grunden, eller bara ersätta en föråldrad utrustning vid en befintlig biltvätt, köpa maskinerna är en enkel och okomplicerad process. Följ dessa enkla steg för att köpa biltvätt.

Instruktioner

Hur du köper Biltvätt Machines

1 Ställ en budget för ditt köp. Biltvättmaskiner finns i en mängd olika prisklasser, vissa av dem mycket dyrt. Detta gör det enkelt för köpare att snabbt hitta sig i en position att spendera mycket mer pengar än de avsedda. Ställa en fast budget och hålla sig till det kommer att hjälpa din ekonomi stanna under kontroll.

2 Bestäm vilken bil-tvätt utrustning du behöver. Undersökning det utrymme du har till förfogande och bestämma hur många automatisk och manuell biltvätt vikar du kommer att ha och hur många vakuum stationer du har utrymme för.

3 Jämföra olika märken av utrustning. Olika biltvätt företag har olika egenskaper och olika prisklasser för maskiner som kan likna på ytan. Jämföra dessa företag kommer du att kunna fatta ett välgrundat beslut om vilka maskiner att köpa. "Autec Car Wash Systems" och "Oasis Biltvätt Systems" är två populära leverantörer. Länkar till båda dessa företag kan hittas i avsnittet nedan "resurser".

4 Överväga att köpa begagnade biltvättmaskiner. Biltvätt Sändning är ett företag som matchar köpare och säljare av begagnade bil-tvätt utrustning. Att köpa begagnade maskiner från någon som säljer eller uppgradera deras biltvätt är ett bra sätt att spara pengar. Utrustningen har oftast inget fel med det, eller kanske bara behöver mindre reparationer. De pengar som du sparar vanligtvis gör alternativ värt för de flesta biltvättoperatörerna. För en länk, se nedan.

5 Gör din beställning. Efter att ha kommit till ett beslut om vilka specifika utrustning du vill beställa, är allt som är kvar för dig att placera ordern och boka en tid för att ha biltvätt maskiner installerade.

Tips

  • Om du sätter upp en ny biltvätt från grunden, kan du se till att använda en paketlösning som ger allt du behöver till lägsta möjliga pris. "Hill och Foss" är ett företag som specialiserat sig på integrerade biltvätt affärssystem.