XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

BlackBerry Bold smartphone kan lagra meddelanden, konto lösenord och andra känsliga data i internminnet. Innan du ger din BlackBerry Bold till någon annan eller kassera den, bör du ta bort all personlig information från enheten för att se till att det förblir säker. Du kan formatera din BlackBerry Bold minne och ta bort alla data från telefonen på menyn Alternativ.

Instruktioner

1 Säkerhetskopiera all viktig information som lagras på din BlackBerry Bold.

2 Tryck på "Meny" -knappen, klicka på "Öppna magasin" och klicka på ikonen "Alternativ" för att visa din BlackBerry Bold Alternativ-menyn.

3 Klicka på "Device" och klicka sedan på "Storage" för att redigera dina lagrings och minnesinställningar.

4 Tryck på "Meny" -knappen och klicka på "Format". Om ett minneskort är i enheten, klicka på "Built-in media" när du uppmanas att välja det minne som du vill formatera. Om du vill formatera minneskortet i din BlackBerry Bold stället för internminnet, klicka på "Media Card" i stället för "Built-in media."

5 Klicka på "Ja" för att bekräfta att du vill formatera telefonen. Alla dina data raderas från enhetens minne.