XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

För att göra iPhone inköp och ladda ned spel, program, videor och musik från nätet iTunes Store måste telefonen vara inloggad på ett iTunes-konto. Kontot innehåller information såsom ditt Apple-ID, faktureringsadress och betalningsmetoder. Du kan registrera ett kreditkort, som kommer att debiteras för inköp, eller tillämpa iTunes kuponger till kontot. Du kan ställa in en ny iTunes-konto direkt från iPhone luren eller redigera informationen i ditt befintliga konto.

Instruktioner

Redigera ett befintligt konto

1 Tryck på ikonen "Inställningar" på iPhone startskärmen för att starta programmet.

2 Välj "Spara" alternativet. Om iPhone inte redan är inloggad på ditt iTunes-konto trycker du på "Logga in" -knappen och ange ditt användarnamn och lösenord i respektive ruta. Tryck på "OK" -knappen för att logga in.

3 Tryck på "Visa konto" -knappen. Aktuella kontodata kommer att visas, inklusive ditt Apple-ID, betalningsinformation, saldo och faktureringsadress.

4 Tryck på valfri del av kontouppgifter som du vill redigera och skriva in den nya informationen. Tryck på knappen "Klar" när du är klar med redigeringen kontouppgifter.

Skapa ett nytt konto

5 Lansera "Inställningar" applikation på iPhone genom att trycka på ikonen på startskärmen, följt av "Store" alternativet. Om du redan är inloggad på ett iTunes-konto genom att trycka på knappen "Logga ut".

6 Tryck på "Skapa nytt konto" knappen och välj ditt land eller region i menyn "Store". Tryck på "Nästa" för att fortsätta.

7 Gå igenom villkoren. Tryck på "Godkänn" -knappen i det nedre högra hörnet för att ta emot dem.

8 Ange de begärda användaruppgifter, inklusive e-postadress, lösenord, säkerhetsfråga, födelsedatum och faktureringsinformation i relevanta rutor och klicka på "Nästa". Ett automatiskt meddelande kommer att skickas till den e-postadress som införts i kontouppgifter för kontroll. När meddelandet kommer, klicka den medföljande "Verifiera nu" för att bekräfta att du har tillgång till e-postkontot.

9 Ange ditt nya iTunes-konto användarnamn och lösenord i respektive ruta och trycka på knappen "Bekräfta adress". Den nya iTunes-konto har nu bekräftats och klar för användning.

Tips

  • Allt innehåll på iPhone som är kopplad till ditt tidigare iTunes-konto kommer att tas bort när du öppnar och logga in på ett nytt konto.