XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur du ändrar en Bluetooth Passkey


Bluetooth gör det möjligt att koppla ihop enheterna för att skicka data och bläddra information. När du ansluter två enheter, begär Bluetooth en nyckel, som är en kod som måste anges i båda enheterna är ihopkopplade. Detta gör det möjligt för användare att överföra data till den avsedda enheten och undvika att skicka det till andra Bluetooth-anslutna användare i samma område.

Instruktioner

1 Bort parkopplingen anordningar. Ta bort parkoppling dina enheter kommer att bryta sambandet mellan dem, och du kommer att kunna koppla ihop dem i en ny anslutning. Detta gör det också möjligt att rensa dina kontakter och koppla ihop med andra enheter som har Bluetooth. För att göra detta, välj den enhet som du vill bryta Bluetooth-anslutningen och välj "Ta bort parkoppling."

2 Stäng av Bluetooth-anslutningen i alla enheter. Detta kommer att starta anslutningen, och de enheter du är ihopkopplade med eller har parat med i det förflutna kan tas bort från listan. Efteråt, slå på Bluetooth i alla enheter du kommer att para.

3 Sök efter den andra enheten som du vill koppla ihop med. Använda din sändande enheten, välj "Sök efter nya enheter" och vänta tills den andra enheten dyker upp i listan. Välj den här enheten för att ansluta till det. Detta kommer att reparera enheterna tillsammans. När båda enheterna är anslutna, kan du skicka data mellan dem.

4 Välj de data som du vill skicka till den andra enheten. Klicka på alternativ för data, välj sedan "Skicka via Bluetooth." Du kommer att bli tillfrågad med en lista över alla enheter som enheten är ihopkopplade med. Välj den enhet du vill skicka data till. En inmatningsruta kommer att dyka upp och du kan skriva valfri kombination av siffror för att fungera som din nya lösenordet.

5 Ange samma lösenord som du skapade på den sändande enheten i den mottagande enheten. De måste ha samma nyckel så att dina data kan skickas. När du har angett lösenordet, kommer data hämtas direkt till den enhet som du angett.