XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Hur du ändrar din iPhone skärmsläckare från Black


Skärmen på Apple iPhone stängs av automatiskt efter en viss tid för att spara på batteriet och för att förhindra "inbränning" skada. När du trycker på "Hem" -knappen på framsidan av enheten, eller strömbrytaren på enhetens ovansida, skärmen till liv igen och visar låsskärmen med din valda skärmsläckare, tillsammans med tid och datum. Om din iPhone visar för närvarande en svart skärmsläckare - känd som bakgrundsbild på iPhone - kan du ändra detta från telefonens inställningsmeny.

Instruktioner

1 Tryck på "Inställningar" -ikonen knappen på startskärmen. Välj "Bakgrund" från inställningsmenyn.

2 Välj alternativet låsskärmen till vänster. Alternativet till höger styr tapeten för startskärmen bakgrunden, som sitter bakom appikoner.

3 Tryck på "Bakgrund" för att välja en av de förinstallerade iPhone skärmsläckare. Tryck på "Photo Library" för att välja en av dina egna bilder som skärmsläckare.

4 Tryck på miniatyren för den bild du vill använda. Du kan flytta bilden genom att flytta den på skärmen med fingret, eller ändra storleken på bilden genom att göra en nypa rörelse på skärmen med fingrarna.

5 Tryck på "Set" -knappen. Tryck på "Set Låsskärmen" för att ställa in bilden som skärmsläckare, eller tryck "ställa in både" om du även vill använda bilden som bakgrundsbild på iPhone startskärm. Tryck på hemknappen under skärmen för att stänga inställningsmenyn.

Tips

  • Du kan ändra den tid som förflyter innan iPhone skärmen stängs av automatiskt från "Auto-Lock" i avsnittet "Allmänt" av iPhone menyn "Inställningar".