XXXXX.com  Home
jackfoundjill.com  Huvudsida

Om du vill måla din egen racerbil, designa din ras billack system innan du börjar spraya färg på din karossen. Du kan skapa din design på papper eller använda en dator grafikprogram. Utformning innan du målar låter dig prova olika färgscheman och färger så att du inte behöver oroa sig för att måla din bil bara för att ta ett steg tillbaka och inser att det är helt fel. Kom bara ihåg att det inte bara handlar om hur bilen ser ut på displayen. Din bil ska se bra ut när det går snabbt på banan också.

Instruktioner

1 Spåra en nedskalad mall av bilens karosspaneler på ett papper som bör omfatta bilens vänstra sida, höger sida, fram, bak, huva och tak. Du kan använda en datorgrafik program för att spåra bilder på bilen eller rita designen på ett papper.

2 Placera grafik som ska fästas på vissa platser först. Dessa kan bestå av sponsorlogotyper eller nummerlappar som har storlek och placering krav.

3 Inkludera din ras bil nummer på vänster- och högersidodörrarna. Många lag väljer att sätta deras antal på taket också.

4 Rita din färgsättning, kom ihåg att använda kontrasterande färger så att dina dekaler, siffror och detaljer färg kommer att stå ut mot bakgrundsfärgen. Fundera på hur designen på varje organ panel kommer att titta på olika vinklar.

5 Lägg ytterligare dekaler som du vill inkludera i din design, såsom sponsorlogotyper.

6 Ta ett steg tillbaka och titta på ritningen på avstånd. Du måste se till färger och design kommer att stå ut när din ras bil är på banan på ett avstånd från åskådare och går snabbt. Om konstruktionen behöver arbete, upprepa ovanstående steg tills du uppnår önskad effekt.

Tips

  • Se till att din bil nummer och sponsordekaler är fästa i enlighet med reglerna i serien som du race.Don't glömma att din ras billack systemet ska se bra ut även när bilen är i hög hastighet och ett visst avstånd från åskådarna.